
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی بیان داشت:
رسالت های مهم تفسیر تسنیم: «حفظ و صیانت از وحی» و پاسداری از آن/ «احیاء عقل» بر اساس آیات قرآن/ مواجهه علمی با قرآن/ تبیین نسبت بین قرآن با عترت و روایات

همزمان با سالروز میلاد باسعادت امام حسن عسکری علیه السلام؛
اولین همایش ملی «بررسی آراء و اندیشه های تفسیری آیت الله العظمی جوادی آملی» آغاز به کار کرد
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار جمعی از علمای اهل سنت:
«قرآن کریم» مهمترین عامل وحدت مسلمانان است/ سعادت و تربیت جامعه به دست علمای جامعه صورت می گیرد
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در بیان فضایل ماه رجب و نقش معنویت در تعالی روح انسان بیان می دارند:
ماه پربركت رجب ماه دعاست و ماه شريف شعبان كه ماه رسالت است. اين ۲۷ رجب از پرفيضترين روزهاي ايام سال است، از روزه گرفتن در اين 27 رجب مخصوصاً جوانها بالأخص طلبهها ـ إن شاالله ـ غفلت نكنند! چون در درس و بحث خيلي چيز نصيب آدم نميشود؛ بسياري از اين درس و بحثها بالأخره آخرش از ياد آدم ميرود؛ تجربه كرديد آن معمّرين بالأخره خيلي از اين حرفها و اصطلاحاتي كه برايش جان ميكندند و تلاش ميكردند آخرهاي عمر فراموششان مي شود.
آنها که خواندهام همه از ياد من برفت ٭٭٭ الا حديث دوست كه تكرار ميكنم2
درس و بحث خوب است ولي بهتر از درس و بحث چيزهاي ديگر هم هست، اگر كنار اينها هم جمع بشود انسان بالأخره به جايي ميرسد. از اين روزه ۲۷ رجب نگذريم كه از بهترين روزهاي سال است!
اين «أمن يجيب» را بيش از آن مقداري كه يك مريض بايد بخواند، سالم بايد بخواند بيشتر كسي كه دلشكسته است ميخواند كسي كه سالمدل است بايد بخواند چون اين بيشتر در معرض خطر است. وجود مبارك ابيابراهيم فرمود هر چه را كه ميبيني موعظه است اين عزل و نصبها را كه ميبيني همهاش موعظه است اين رفت و آمدها كه ميبيني همهاش موعظه است: «ما مِن شيء تراه عينك إلّا و فيه موعظة»[1].
منبع: خطبههاي نمازجمعه 29/7/79
[1] - وسائل الشيعه ، ج15 ص197
2- البلداالأمين ، ص183
3- نهج البلاغه ، خطبه 108