آیت الله العظمی جوادی آملی:
هر خیری که به امت اسلامی رسیده به سبب اتحاد و احترام متقابل بوده است
در دیدار پروفسور پیرونه با ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء صورت گرفت:
تبادل نظر در خصوص راه اندازی کرسی «عرفان شیعی بر مبنای دیدگاه های آیت الله العظمی جوادی آملی» در دانشگاه های الهیات ایتالیا

همزمان با هفته پژوهش برگزار می گردد؛
رونمایی از کتاب «سلونی قبل ان تفقدونی» تالیف آیت الله العظمی جوادی آملی

آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس اخلاق بیان اشتتند:
انسان تا زنده است در کلاس آزمون است/ از آن فتنههایی که انسان را گمراه میکند، به خدا پناه ببریم
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در تفسیر عبارت "طریق مَهیَع" در صلوات شعبانیه فرمودند:
وجود مبارك پيغمبر(عليه و علي آله آلاف التحيّة و الثناء) راهنما و رهبر ماست. در همين صلوات از خدا ميخواهيم خدايا او را گذشته از اينكه شفيع ما قرار ميدهي, طريق مَهيَع قرار بده.
مَهيَع آن راه باز و وسيع را ميگويند يعني آن بزرگراهي كه هيچ مانعي ندارد. مستحضريد كه يكي از مواقيت معروف احرام جُحفه است جحفه اسم اصلي آن جحفه نبود مَهيَعه بود يعني ميدان وسيع, بيابان باز، بخشي از اين بيابان را سيل برد و با اين منطقه اجحاف كرد از آن به بعد شده جُحفه محدود شد وگرنه بيابان باز و وسيعي بود قبلاً نام جحفه, مَهيَعه بود بعد شده جحفه.
در اين صلوات به خدا عرض ميكنيم خدايا اين را طريق مَهيَع ما قرار بده يعني براي ما آسان باشد كه راه پيغمبر را برويم؛ وقتي براي ما آسان شد ديگر نه مزاحم كسي هستيم نه بيراهه ميرويم نه راه كسي را ميبنديم چرا كه مرگ حق است حالا كه صيادان مرگ در كميناند و جمع نعم ميسور نيست حالا كه جمع لذايذ ميسور نيست و هر رفاهي در كنارش رنجي هست، خب اين راه شفاف را برويد از خود چيزي در نياوريد چيزي را كه نميدانيد نگوييد چيزي كه به حيثيت پيغمبر و امام بر بخورد ننويسيد. ماييم و اين راه با عظمت، اين راه با عظمت را انسان با نشاط ميرود چون احساس سبكي ميكند.
-----------------------------------------------------------------
منبع:برگرفته ازجلسۀ درس اخلاق معظم له