08 02 2023 1064101 بطاقة تعريف:
image
حجت الاسلام والمسلمین دكتر جهانگیری:

امام راحل (ره) معتقد بود دانشگاه باید در ساحت اجتماع نیز تغییرات ایجاد کند

 حجت الاسلام والمسلمین دكتر جهانگیری  سرپرست نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم​​​​​​​ نیز ​​​​​​​ در این نشست علمی، به تبیین آموزه‌های اسلامی از منظر امام راحل(ره) پرداخته و بیان داشت: امام معتقد بود كه آموزه‌های اسلامی فقط آموزه‌های ذهنی و یا فقط یك باورمندی ایمانی قلبی...

​​​​​​ پایگاه اطلاع رسانی اسراء: همزمان با ایام الله دهه فجر، نشست علمی با موضوع «انقلاب اسلامی؛ حوزه و دانشگاه، جهاد علمی» امروز عصر در محل بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار گردید.
​​​​​​​
در این نشست علمی که با حضور علماء، طلاب، محققان و پژوهشگران بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار گردید، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و همچنین حجت الاسلام و المسلمین دکتر جهانگیری سرپرست نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم، سخنرانی نمودند.

​​​​​​​
 حجت الاسلام والمسلمین دكتر جهانگیری  سرپرست نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم​​​​​​​ نیز ​​​​​​​ در این نشست علمی، به تبیین آموزه‌های اسلامی از منظر امام راحل(ره) پرداخته و بیان داشت: امام معتقد بود كه آموزه‌های اسلامی فقط آموزه‌های ذهنی و یا فقط یك باورمندی ایمانی قلبی نیستند، امام معتقد بود كه این آموزه‌ها می‌توانند تأثیر اجتماعی هم داشته باشند.

وی ادامه داد: امام یك آموزه، یك حدیث، یك آیه و یك اندیشه اسلامی را فقط به مثابه یك آموزه ذهنی فرض نكرد كه این آموزه در ذهن ما بماند، بلکه معتقد بود این آموزه ذهنی باید فرایندی داشته باشد به یك باور قلبی و این باور قلبی باید در ساحت اجتماعی هم یك اتفاقی را رقم بزند.

​​​​​​​دکتر جهانگیری افزود: اعتقاد به ولی داشتن، باید یك حكمرانی بر محور ولایت فقیه را هم رقم بزند؛ امام این آموزه‌ها را فقط در ذهن انباشت و دپو نكرد و اینها را هم فقط در عقل جا نداد، بلکه معتقد بود كه ایمان باید ساحت اجتماعی هم بگیرد.

​​​​​​​وی با بیان اینكه رسالت دانشگاه‌ها فقط دانش آموختن نیست و نیاز به رسالت دیگری دارند اظهار داشت: امروزه در دانشگاه‌های دنیا معتقدند دانشگاه‌ها فقط سه قسمت دارند هر چند دانشگاه‌ها در اوایل قرن نوزده رسالت آموزش‌محوری داشتند اما بعداً به این رسیدند كه دانشگاه‌ها باید یك رسالت دیگری داشته باشند، دانشگاه‌ها وام‌گیرنده و رساننده دانش فقط نیستند باید خودشان مرزهای دانش را هم بشكافند و اینجا بود كه رسالت پژوهش هم به عهده دانشگاه‌ها سپرده شد اما دانشگاه‌ها در دوره جدید، رسالت سومی را هم بر عهده گرفتند و آن, توسعه است، توسعه  به این معناست كه دانشگاه باید در ساحت اجتماع هم تغییرات ایجاد كند و عجیب اینجاست كه امام ما این فرایند را طی كرده بود.

​​​​​​​وی ادامه داد: امام معتقد بود كه ساعت‌های آموزشی ما نباید فقط بستر آموزش یا فقط یك باورمندی قلبی باشد بلكه باید یك تغییر اجتماعی هم رقم بزند. 


​​​​​​​گزارش تصویری نشست علمی «انقلاب اسلامی؛ حوزه و دانشگاه، جهاد علمی»


دیدگاه شما درباره این مطلب
أضف تعليقات