07 05 2018 295850 ID:
image
حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی‌آملی:

اساتید مهمترین و نخستین سرمایه و رکن هر مرکز آموزشی هستند

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: به مناسبت هفته معلم، جلسه اساتید موسسه آموزش عالی اسراء و مدارس علمیه تحت اشراف حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی مدیر سازمان جهانی آموزش عالی اسراء در محل سالن کنفرانس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: به مناسبت هفته معلم، جلسه اساتید موسسه آموزش عالی اسراء و مدارس علمیه تحت اشراف حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی مدیر سازمان جهانی آموزش عالی اسراء در محل سالن کنفرانس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی در این جلسه با تبریک هفته معلم به تبیین اهداف و برنامه های سازمان جهانی آموزش عالی اسراء پرداخت و اظهار داشت: این سازمان آموزشی، اهداف متعالی و خاصی را دنبال می کند که در راستای دستیابی به این اهداف در سه بخش «اساتید»، «دانش پژوهان» و «مدیریت آموزشی» این مجموعه سرمایه گذاری ویژه ای صورت گرفته است.

وی ادامه داد: اساتید، مهمترین و نخستین سرمایه و رکن هر مرکز آموزشی هستند، اگر با یک برنامه ریزی مناسب از ظرفیت بزرگ اساتید ممتازی که در این مجموعه گرد هم آمده اند بهره برده شود، هم ارتقاء سطح اساتید و هم ارتقاء سطح آموزشی سازمان را به دنبال خواهد داشت که این مهم، نیازمند ارتباط  نظام مند و هر چه بیشتر اساتید با یکدیگر، آن هم در بستر یک سامانه منسجم است که به جد به دنبال راه اندازی و ایجاد آن هستیم تا هم افزایی اندیشه ها در این بستر ایجاد شود و یک خروجی گرانقدر را شاهد باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر جوادی آملی خاطرنشان کرد: دومین رکن و سرمایه سازمان آموزشی ما دانش پژوهان هستند که ضمن علاقه وافر به حضور در این مجموعه از میان طلاب مستعد و ممتاز انتخاب می شوند و از این نظر یک ظرفیت مناسب برای آموزش و انتقال مدرسه فکری آیت الله العظمی جوادی آملی به شمار می آیند؛ در حقیقت دانش پژوهان امروز سرمایه های آینده نظام شیعی ما هستند.

وی تاکید داشت: اما باید انتظاراتی که آنها از این مدرسه فکری دارند به درستی تامین گردد و توسط اساتید در اختیار آنها قرار بگیرد، باید از تکنیک های نوین آموزشی به جهت بالابردن بهره وری در امر آموزش استفاده شود ،همچنین سامانه ای وجود داشته باشد که هر دانش پژوه با توجه به سطح آموزشی خود، آراء و نظریات خود را ارائه کند.

رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء ابراز داشت: سومین سرمایه و رکن سازمان آموزشی اسراء، مدیریت است که وظیفه شناسایی و دعوت از اساتید و نیز ارزیابی خروجی کلاس ها را بر عهده دارد که این امور نیازمند یک نظام مدیریتی است که بتواند نظام آموزشی را ارتقا بدهد و توان آن را داشته باشد که این نظام آموزشی را به یک نظام آموزشی کارآمد تبدیل کند.

وی در پایان با اشاره به برگزاری کنگره بين المللی توسعه و تعالی علوم بر پايه عقلانيت وحیانی با تکیه بر اندیشه های علامه جوادی آملی به همت دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: اکنون مفهوم عقلانیت وحیانی که توسط علامه جوادی آملی مطرح شده است در معرض توجه مهمترین نهاد آموزش عالی کشور قرار گرفته است اما دانشگاه به تنهایی نمی تواند این مهم را به ثمر برساند، این وظیفه شما اساتید بزرگوار مرتبط با اندیشه علامه جوادی آملی است که به این موضوع ورود کنید و با تعریف یک کلان پروژه، این انتظار جامعه علمی کشور را پاسخ بدهید.

در ابتدای این جلسه آیت الله دری نجف آبادی به ارائه گزارشی از موسسه آموزش عالی اسراء در اراک پرداخت و از آمادگی این مرکز برای گسترش کمی و کیفی سطح آموزشی خبر داد .

همچنین حجت الاسلام علی روح الهی معاون آموزشی بنیاد اسراء در گزارشی کوتاه، مجموع اساتید فعال در سازمان جهانی آموزش عالی اسراء را 101 استاد و تعداد دانش پژوهان را 1140 دانش پژوه عنوان کرد.


دیدگاه شما درباره این مطلب
0 Comments