26 11 2019 285730 ID:
image
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:

باید سرمایه های کشور را به مسیر صحیح که همان تولید و اشتغال است رهنمون ساخت

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: شهردار و جمعی از مسئولین شهرداری قم به همراه برخی از اعضاء شورای اسلامی شهر، با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار و گفتگو کردند

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: شهردار و جمعی از مسئولین شهرداری قم به همراه برخی از اعضاء شورای اسلامی شهر، با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار و گفتگو کردند .

آیت الله العظمی جوادی آملی در این دیدار بیان داشتند: نیت خیر و عمل خیر حتماً به ثمر می رسد لکن برای اینکه ایران الگوی فرهنگی و اسلامی، دیگر کشورهای جهان شود یک همت بلند لازم است.

ایشان ادامه دادند: در دعاهای ماه مبارک رمضان می خوانیم خدایا! این توفیق را به ما بده که دینت به دست ما حفظ شود؛ «واجعلنی ممّن تنتصر به لدینک ولا تستبدل بی غیری»؛ در اینکه خداوند دینش را حفظ می کند شکی نیست، اما ما از او می خواهیم آن توفیق را به ما بدهد که دین به دست ما حفظ شود! آنچه امروز کم داریم این باور است. اگر کسی چنین روحیه ای پیدا کرد دیگر به فکر «من» و «ما» نخواهد بود، آنگاه شهر خود به خود شهر فرهنگی خواهد شد.

معظم له با اشاره به برخی از مشکلات شهری و عمرانی قم، خاطرنشان کردند: وجود بافت های فرسوده در قم و طرح های نیمه تمام چند ساله از مشکلات مهم قم است. برای اینکه بتوان قم را به پایتخت فرهنگی جهان اسلام تبدیل کرد باید این طرح ها به بخش خصوصی یا دولتی واگذار شود تا هر چه سریع تر به اتمام برسد. اگر طرح های نیمه کاره و رها شده با شرایط مناسب به بخش خصوصی واگذار شود قطعا در سریع ترین زمان به اتمام خواهند رسید. بافت های فرسوده نیز می تواند با کمک بخش خصوصی احیاء شود که در این مسیر باید برای بخش خصوصی زمینه همکاری فراهم شود.

آیت الله العظمی جوادی آملی تاکید داشتند: شهرداری باید جامع فکر کند و قبل از آغاز یک پروژه به اتمام آن بیندیشد در واقع قبل از ورود به یک پروژه باید به فکر این باشد که آیا توان و امکان اتمام این پروژه را دارد یا خیر؟!

ایشان خانه های خالی از سکنه را از دیگر مشکلات شهر قم و دیگر کلان شهرهای کشور برشمردند و بیان داشتند: به جای اینکه سرمایه های کشور به سمت تولید و رونق کارخانه ها و رفع بیکاری سوق داده شود، صرف ساختن ساختمانهای بلندی شده است که اغلب آنها خالی از سکنه هستند و در واقع سرمایه کشور در سنگ و گل به خواب رفته است در حالی که ما همه امکانات را در اختیار داریم و تنها باید سرمایه های کشور را به مسیر صحیح که همان تولید و اشتغال است رهنمون ساخت.

معظم له تصریح داشتند: شهرداری می تواند موجب عظمت شهر و ارتقاء سطح معنویت شهر بشود و ضروری است با تلاش گسترده این مهم اتفاق بیفتد .باید تلاش کنید شهری بسازید که دیگر شهرهای کشور نیز به قم اقتدا کنند که امیدواریم در این مسیر خداوند به شما توفیق هر چه بیشتر اعطا کند.

در ابتدای این دیدار سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم، با اشاره به نامگذاری سالروز ورود حضرت معصومه سلام الله علیها به «روز قم» ابراز داشت: تلاش می کنیم در سال 1407، قم به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شود که در این راستا اقدامات فرهنگی مناسبی برنامه ریزی گردیده است.

 


دیدگاه شما درباره این مطلب
0 Comments