24 07 2019 287799 ID:
image
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:

نماز آن خاصیت را دارد که بین نمازگزار و خداوند رابطه ناگسستنی ایجاد کند

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: ائمه جماعات صحنین آستان قدس رضوی با حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار کردند.


به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: ائمه جماعات صحنین آستان قدس رضوی با حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار کردند.

آیت الله العظمی جوادی آملی در این دیدار که قبل از اذان مغرب و در سالن جلسات صحن جامع رضوی برگزار شد در سخنانی بیان داشتند:
یک سری از وظایف برای نمازگزار است و یک سری از وظایف برای امام جماعت؛ مرحوم مفید در امالی این حدیث را نقل کرده که هر نمازی که می خوانید فرض کنید نماز وداع خواهد بود .برای امام جماعت این مسئولیت سنگین تر از دیگران است.

ایشان اظهار داشتند: از جمله وظایفی که مخصوص امام جماعت است این است که بین خود و خدای خود «ذنب مطالب» نداشته باشد. اگر کسی بین خود و خدای خود ذنب مطالب داشت نباید به عنوان امام جماعت جلو قرار بگیرد، این استغفار برای همین است که بین ما و خدای ما ذنب مطالب وجود نداشته باشد، این آن راهی است که در اختیار ماست و می توانیم از آن استفاده کنیم.

معظم له ادامه دادند: مطلب دیگر این است که امام جماعت سخنگوی نمازگزاران است و نماز آن خصیصه را دارد که تمام حوائج نمازگزار را برآورده کند، اگر مامومی در نماز جماعت شرکت کرد منتظر است که امام جماعت به عنوان سخنگوی او درخواست او را به محضر ذات اقدس اله به طرز شایسته و مقبول ارائه نماید، اگر این سخنگو نتواند حوائج نمازگزار را به خدمت مولایش برساند مسئول است. لذا امام جماعت باید آن جامعیت را داشته باشد که حوائج همه مامومین را به درگاه الهی ارائه کند.

حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی بیان داشتند: نماز آن خاصیت را دارد که بین نمازگزار و خداوند رابطه ناگسستنی ایجاد کند. اگر وجود مبارک حضرت امير علیه السلام می فرماید برخی «خَوْفاً مِنَ النَّار»، برخی «شَوْقاً إِلَی الْجَنَّة» و برخی «حُبّاً لله» عبادت می کنند؛ امام جماعت باید در بخش سوم قرار داشته باشد و در مرحله گفتگو با محبوب باشد، خوشا به حال نمازگزارانی که به چنین امامی اقتدا می کنند! این سخنگو هم حرف خود را می زند و هم خواسته نمازگزار را اداء می کند.

ایشان رسیدن به مرحله «حُبّاً لله» عبادت کردن را مرهون ولایتمداری دانستند و بیان داشتند: محور محبت خدا، چهارده معصوم هستند، شما اگر خدا دوست هستید بکوشید محبوب خدا شوید، راه از محب به محبوب رسیدن گشتن به دور حبیب الله است . به برکت حرم مطهر امام هشتم و دیگر ذوات قدسی اگر نقصی در کار ما باشد خود حضرات تامین می کنند چه اینکه تاکنون اینچنین بوده است.
 


دیدگاه شما درباره این مطلب
0 Comments