17 12 2018 291530 شناسه:
image
مدیر پژوهشكده مطالعات اجتماعی اسلامی پژوهشگاه معارج ارائه داد:

آثار جدید در حوزه علوم انسانی/ضرورت تبیین ظرفیت‌های تمدّنی نظریه علم دینی آیت الله العظمی جوادی آملی

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حجت الاسلام امامی مدیر پژوهشكده مطالعات اجتماعی اسلامی پژوهشگاه معارج،در جلسه دیدار پژوهشگران پژوهشگاه علوم وحیانی معارج با آیت الله العظمی جوادی آملی، گزارشی از اقدامات پژوهشی صورت گرفته این پژوهشکده در سال جاری و برنامه های پیش رو ارائه نمود.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: همزمان با هفته پژوهش، مسئولین، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران پژوهشگاه معارج وابسته به بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدارحجت الاسلام امامی مدیر پژوهشكده مطالعات اجتماعی اسلامی پژوهشگاه معارج گزارشی از اقدامات پژوهشی صورت گرفته  این پژوهشکده در سال جاری و برنامه های پیش رو، به محضر معظم له ارائه نمود

حجت الاسلام امامی مدیر پژوهشكده مطالعات اجتماعی اسلامی پژوهشگاه معارج در گزارشی از این پژوهشکده بیان داشت: این پژوهشكده یك پژوهشكده نوپایی است كه امیدواریم به فضل خداوند در ذیل اندیشه‌های حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی بتوانیم یك منظومه‌ای را در فضای علوم انسانی رقم بزنیم. كار سختی است اما ظرفیت بسیار زیاد در این خصوص وجود دارد كه از خداوند می‌خواهیم بتوانیم در این مسیر قدم برداریم.

وی ادامه داد: ما دو اثر چاپ شده داریم؛ یكی سروش هدایت كه مجموع پیام‌های حضرت استاد است که در چهار جلد منتشر شده و یك دوره منظومه فكری حضرت استاد است، همچنین کتاب ارزشمند «كوثر اربعین» را به چاپ رسانده ایم.

وی افزود: فعالیت هایی كه الآن دارد انجام می‌گیرد یكی كتاب تمدّن و الگوهای شكل‌گیری آن در اندیشه معاصر مسلمین هست که این كتاب در 350 صفحه تنظیم شده و كار آن به پایان رسیده است.

كتاب دیگری به اسم فرهنگ متعالی، مبانی و ویژگی‌ها با تكیه بر اندیشه‌های حضرت استاد را داریم که کارهای این كتاب هم انجام گرفته و در مرحله ارزیابی است، كتاب دیگر مبانی نظری علوم انسانی از منظر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی است كه این اثر هم تا پایان سال تمام می‌شود، همچنین كتاب تحلیل انقلاب اسلامی در نگرش حكمی معاصر هست كه از سه منظر حكمی معاصر یعنی حضرت امام، علامه طباطبایی و حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی ان‌شاءالله صورت گرفته است و دیگر پروژه ما چیستی و چگونگی تغییرات اجتماعی در تفسیر تسنیم است که این پروژه هم از آثار برجسته این پژوهشکده خواهد بود.

مدیر پژوهشكده مطالعات اجتماعی اسلامی پژوهشگاه معارج ابراز داشت: یك سری فعالیت‌هایی را ما جدیداً تعریف كردیم مانند فسلفه قانون از منظر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی كه این اثر به تازگی آغاز شده است و در قالب چهار مقاله علمی پژوهشی قرار است دنبال شود، مورد دیگر فلسفه هنر از منظر آیت الله العظمی جوادی آملی است كه با گروه هنر دفتر تبلیغات اسلامی ما ارتباط برقرار كردیم و در حال همکاری هستیم و یك پروژه‌ای كه بسیار مهم است بحث ظرفیت‌های تمدّنی نظریه علم دینی آیت الله العظمی جوادی آملی است كه قرار هست به فضل خدا نظریه علم دینی را با یك خوانش دقیق در حوزه علوم انسانی و تمدنی دنبال كنیم.


دیدگاه شما درباره این مطلب
افزودن نظرات