به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در درس تفسیر امروز خود در مسجد اعظم قم، از اهانت و بدگویی به مردم ایران در رسانه های غرب، انتقاد کردند.
معظم له اظهار داشتند: اين مرگ بر استکبار، براي اين است كه او چندين بار ظلم کرده و شب و روز دارد جسارت ميکند، ظلم ميکند، ما هم داريم «رد الحجر حيث جاء» می کنیم. يک بيان نوراني حضرت امير دارد فرمود به اينکه سنگ را همان جا که آمد برگردانيد، استكبار شب و روز در سطح جهان، عليه ما تبليغ ميکند، اينها با تمام رسانه هايي که دارند، اهانت، بد گویی و دروغ ميگويند، با این همه شهید و قربانی که ایران داده است، باز می گویند ایران منشأ شرارت و تروریست پرور است! در حالی که چه کسی از ما بیشتر شهید داده؟!
ایشان احترام به تعهدات و پیمان ها را جزء برنامههاي بينالمللي اسلام بیان کردند و اذعان داشتند: احترام به امضا و تعهدات، جزء برنامههاي بينالمللي اسلام است، این جزء برنامه های ملي، محلي و یا منطقهاي اسلام نیست که فقط به تعهدات بین خود و موحدان پایبند باشید، بلکه این برنامه بينالمللي اسلام است؛ یعنی ما چه با مسلمانها، چه با مسيحيها، چه با کليميها، چه با زرتشتيها، چه با کمونيسم، چه با مشرکين، چه با ملحدين، وقتی تعهدی امضا کرديم بايد پاي امضا خود بایستیم و ما دارای این تمدن هستیم.
آیت الله العظمی جوادی آملی با اشاره به ظرفیت بالای قرآن و عترت در تربیت فرشته گونه انسان، بیان داشتند: مردم ایران در جریان دفاع مقدس و بعد آن فرشته گونه برخورد کردند، آنها در جریان دفاع مقدس که در حقيقت دَه سال طول کشید چرا که 2 سال هم جنگ داخلی در کشور بود، آن همه ترور شدند و شهید دادند، سپس هشت سال هم دفاع مقدس که در آن حداقل هزاران شهيد از دست دادند و آسیب های فراوانی که به شهر و روستاهای ایران وارد شد، اما وقتی که امام(رضوان الله عليه) قطعنامه را قبول کرد و مسئولين پذيرفتند و مردم بزرگ و بزرگوار ايران پذيرفتند، به استناد آيه مبارکه سوره «توبه» که فرمود: شما با مشرکين وقتي تعهّد دادید و امضا کرديد، پاي امضايتان بايستيد، نگوييد اينها مشرکاند، بتپرستاند، بلکه باید وفاي به عهد داشته باشید؛ این مردم ایران پای تعهد خودشان ایستادند و با آن همه مصیبتی که از صدام دیده بودند، در جریان حمله رژیم بعث عراق به کویت، حاضر نشدند حتی یک گلوله از سمت ایران به عراق پرتاب شود؛ اینها شرف و تمدن ایران است که قرآن و عترت به ما آموخته است.
معظم له اذعان داشتند: امام معصوم علیه السلام فرمود اگر کسی شمشيري را كه با آن شمشير، پدرم را كشتند، به عنوان امانت به من بسپارد، من آن را سالم به او تحويل خواهم داد، این می شود تمدن! این می شود جامعه انسانی! اين ميشود فرشتهخويی! اگر اين دين اين ظرفيت را دارد، ما باید روي اين قسمتها تلاش و كوشش كنيم و بر راههاي پرفضيلت فراواني كه داريم، تكيه كنيم.