به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی، رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء در نشست بررسی و تشریح دستاوردهای سفر به واتیکان که در حوزه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل برگزار شد تصریح کرد: انسان همواره باید اهداف بزرگ را در کارهای خود مدنظر داشته باشد تا بتواند به مراتب والایی دست پیدا کند.
مسئول حوزه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل اظهارداشت: نیاز است تا طلاب اهداف خود را بلند در نظر بگیرند تا با جهاد علمی بتوانند سطح خود را ارتقاء داده و به جایگاه ارزشمندی برسند.
حجت الاسلام و المسلمین جوادی آملی اظهارداشت: امروز جهان دارای دوقطب الحاد و دین می باشد؛ حوزه الحاد تلاش بسیاری انجام می دهد و با قدرت افکار خود را ترویج می کند و از رسانه ها حداکثر بهره برداری را می برد.
رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء افزود: جبهه حق هم دارد تلاش می کند تا بتواند جامعه انسانی را حفظ کند و مانع غرق شدن هویت بشر گردد لذا بنیادهایی در اروپا و آمریکا ایجاد شد تا جلوی الحاد و بی معنویتی را بگیرند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که نزدیک به دو میلیارد مسیحی در سراسر دنیا وجود دارد که پایگاه خوبی برای جبهه دین است، بیان داشت: جای این دارد ما با این پایگاه معنویت مسیحی گرچه دارای آن معنویت اصیلی که ما به آن اعتقاد داریم نیست، نسبت و مراورداتی داشته باشیم و باید زمینه تعامل و همکاری فراهم باشد.
رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء اظهارداشت: ادیان الهی یک حقیقت واحد هستند و چهره های مختلف از ناحیه پیروان ادیان است؛ دین از ناحیه خدا کثرت ندارد و از زمان آدم تا خاتم یک دین بوده است.
وی تصریح کرد: مبارزه با ظلم را از قرآن و از داستان حضرت موسی و زهد و پاکدامنی را از حضرت مریم می آموزیم و همه ادیان الهی برای ما چهره های متعالی هستند و از همه انبیای الهی باید به عظمت یاد کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر جوادی آملی افزود: غرب باید بداند که اگر جریان الحاد رشد کند در ابتدا کلیساها را خراب می کنند لذا ضرورت دارد تا ادیان به عنوان دین با هم متحد باشند تا خود را حفظ کنند در این راستا اگر با ادیان اصیل گفت و گو و تعامل نداشته باشیم خطر نابودی آنها را تهدید می کند. اگر مسیحیت و اسلام باهم به مشترکات برسند تعادلی حاصل می شود که از جمله نتایج آن این خواهد بود که قضایایی مانند داعش فرومی ریزد.
رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء ادامه داد: مسیحیت امروز به این نتیجه رسیده است که اگر ایران در صحنه باشد مسیحیت نیز در منطقه محفوظ است و وحدت دینی می تواند اثرگذار و راهگشا باشد.
وی با بیان این که مسیحیت دیروز مایه عبرت اسلام امروز است، گفت: مسیحیت دو آفت درونی و بیرونی داشت که امروز آن را رنجور کرده است. آفت درونی که ما را هم تهدید می کند این است که تفکر و تعقل از جامعه دینی گرفته شود لذا به ما گفته شد اهل درایت باشید که ضرورت دارد تا راجع به روایات تفکر کرده و آن را بیان کنیم.
مسئول حوزه علمیه و مرکز تخصصی امام حسن عسکری(ع) آمل خاطرنشان کرد: آفت بیرونی که مسحیت به آن دچار شد این بود که مسیحیت دین را تبدیل به امپراطوری کرد و ما باید از این اتفاق عبرت بگیریم و دقت و توجه شایسته را نسبت به این امر داشته باشیم چراکه ضرورت دارد دین خالص بماند تا بتواند اقتصاد، سیاست و حکومت را اداره کند.
گفتنی است، دهمين دور گفت و گوهای دينی ايران و واتيكان با عنوان افراط گرایی و خشونت به نام دین؛ کدام رویکرد به دین؟ به مدت دو روز در رُم برگزار شد.
حجت الاسلام دکتر مرتضی جوادی آملی رياست بنیاد بین المللی علوم وحيانی اسراء از جمله سخنرانان این همایش بود.