01 03 2019 290075 بطاقة تعريف:
image
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی:

تبیین اهداف دفاتر مرجعیت آیت الله العظمی جوادی آملی/شئون فقهی یک مرجع را بر مبنای علمی آن فهم و ترویج کنیم

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: سومین نشست هم اندیشی مسئولین دفاتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی رئیس دفتر مرجعیت علمی و دینی آیت الله العظمی جوادی آملی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: سومین نشست هم اندیشی مسئولین دفاتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی رئیس دفتر مرجعیت علمی و دینی آیت الله العظمی جوادی آملی برگزار شد.

در این نشست که در سالن کنفرانس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در سخنانی به تبیین اهداف دفاتر مرجعیت آیت الله العظمی جوادی آملی پرداخت و بیان داشت: خداوند در سوره مبارکه احزاب، هنگامی که ویژگی های انبیاء الهی را بیان می کند، می فرماید «الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِيبًا»، همین آیه شریفه در حقیقت باید تابلوی کار ما در دفاتر مرجعیت باشد.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی تصریح داشت: هر نام و نشان و امکانی که هست باید در راستای ابلاغ رسالت الهی باشد، این اصل و اساس ما در همه برنامه های دفاتر مرجعیت آیت الله العظمی جوادی آملی است.

وی ادامه داد: عناوین اعتباری هرگز برای ما و فعالیت ما، حقیقتی را حاصل نخواهد کرد و سلوک خود حضرت استاد نیز بر اساس همین مبنا بوده است، لذا با الگو قرار دادن سلوک رفتاری ایشان کار دفاتر را به پیش می بریم و در همه مشکلات پیش آمده «وَكَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِيبًا» را مد نظر خواهیم داشت.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی تاکید داشت: همه ما باید به شأن فقاهت و جایگاه فقیه در عصر غیبت واقف باشیم؛ بنا بر دیدگاه آیت الله العظمی جوادی آملی در کتاب «ولایت فقیه» که ولایت فقیه را در حقیقت ولایت فقاهت معرفی می کنند، فقیه سه شأن دارد؛ شأن قضا، شأن حکم و شأن افتاء، که دو شأن اول در حکومت اسلامی که بر مبنای ولایت فقیه استوار است بر عهده حکومت قرار دارد، اما شأن افتاء همان وظیفه دفاتر مرجعیت است که بر اساس رساله عملیه، سلوک رفتاری و عبادی مردم را شکل می دهند.

وی خاطرنشان کرد: باید شئون فقهی یک مرجع را بر مبنای علمی آن فهم و ترویج کنیم در واقع تنها «مساله گو» نباشیم بلکه «مساله دان» باشیم و این از اصلی ترین وظایف هر دفتر مرجعیتی است که بحمدالله این صیانت در دفاتر مرجعیت آیت الله العظمی جوادی آملی به صورت چشمگیری ظهور و بروز دارد.

در ابتدای این نشست گزارشی از اهم برنامه های صورت گرفته در دفاتر مرجعیت آیت الله العظمی جوادی آملی در شهرهای مختلف کشور، ارائه گردید.

گفتنی است این سلسله نشست ها با هدف تبیین طرح ها و برنامه های فرهنگی در ترویج اندیشه های حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی و ارتقاء تعاملات میان دفاتر معظم له در شهر مقدس قم به صورت دوره ای برگزار می گردد.

 


دیدگاه شما درباره این مطلب
أضف تعليقات