20 04 2016 307386 شناسه:
image

تقویت جایگاه مرجعیت، راهکار جدی برای مقابله با بدعت گذاران در دین

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: دفتر مرجعیت دینی و علمی آیت الله العظمی جوادی آملی، سه شنبه شب در شهرستان آمل با حضور ائمه جمعه و جماعات شهرهاي استان، مديران شهري، علما و روحانيان، اصناف و بازاريان شهرستان آمل افتتاح شد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: در آستانه میلاد باسعادت امیرالمومنین علی علیه السلام، آیین افتتاح دفتر مرجعیت علمی و دینی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در شهرستان آمل و با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی، رئیس حوزه علمیه امام حسن عسکری آمل و موسسه آموزش عالی حوزوی اسراء، حجت الاسلام رحمانی امام جمعه شهرستان آمل،  حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه های علمیه مازندران، ائمه جماعت شهرستانهای مختلف استان مازندران، مسئولین استانی و شهرستان، اساتید و فضلای حوزوی و دانشگاهی و جمعی دیگر از اقشار و صنوف مختلف در محل دفتر معظم له برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی دراین مراسم، با بیان اینکه مرجعیت شیعی، حافظان دین هستند،  تقويت جایگاه مرجعيت وبنيانهاي شيعي دركشور وديگر كشورهاي اسلامي را راهكار جدي براي مقابله با گروه هاي منحرف وبدعت گذار در دين دانست.

دکترمرتضی جوادی آملی بیان داشت: دین برترین حقیقتی است که خدای عالم به بشر عطا فرموده و که حتی پیامبر نیز تابع آن است. انبیا و اولیای الهی در پیشگاه پروردگار، برای دین شربت شهادت را نوشیدند تا انسان ها با دین زیست کرده و با اراده تشریعی حضرت حق، حیات خود را بسازند.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: خدای عالم، دین را به گونه ای معرفی کرد که اعوجاج و کجی در آن راهی ندارد و از هر شائبه ای مصون و پاک است، انبیا نیز آمدند تا این خط هدایت و صراط مستقیم دیانت برای بشر بماند چرا که بشر، منهای دین در گمراهی و ضلالت است.

دکتر مرتضی جوادی آملی با بیان اینکه مراجع تقلید، باعث تقویت جریان دین در زندگی می شوند، خاطرنشان کرد: مکتب تشیع این افتخار را دارد که در تمام حوزه های علم و معرفت، بهترین ها را ارائه کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی با بیان اینکه مرجعيت شيعي يك فرصت فوق العاده براي نظام ولايت وحكومت ديني است، بیان داشت: مرجعيت شيعي امروز حافظ وطلايه دار دين اسلام در عصر غيبت است وتلاش دارد، تا ظهور آن حضرت اين رسالت را امينانه و شايسته تقديم حضرتش كند.

وی با بیان اینکه استحکام و تقویت نظام اسلامی به برکت مرجعیت شیعی است، خاطرنشان کرد: باید جایگاه ویژه ای برای مرجعیت شیعی تعریف کنیم که فرصت ویژه ای برای نظام ولایی است، مرجعیت در تحکیم پایه های حکومت دینی و نظام ولایی نقش اساسی دارند و لذا باید به مقام مرجعیت توجه ویژه داشت و هر چه بهتر شناخته شود، نظام، جامعه و بشر، انتفاع بیشتری خواهد برد.

حجت الاسلام والمسلمین جوادي آملي درادامه به جايگاه مهم مازندران در معرفي علما ودانشمندان به نام درجهان اسلام وتاريخ شيعي اشاره كرد وگفت: استان مازندران از این نظر دارای جایگاه ویژه است و علمای گرانقدری دارد؛ ما این افتخار را داریم که تحت اندیشه متعالی و فکر عظیمی قرار داریم که در اوج معرفت های انسانی جای گرفته است.هنر، علم وفرهنگ در خطه مازندران موج مي زند.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین رحمانی امام جمعه شهرستان آمل و حجت الاسلام و المسلمین محمودی مسئول دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در شهرستان  آمل نیز در سخنانی به بیان جایگاه علمی و معرفتی آیت الله العظمی جوادی آملی و ضرورت تاسیس دفتر معظم له در استان مازندران و رسالت های علمی و دینی دفتر معظم له پرداختند.

 امام جمعه شهرستان آمل در اين مراسم گفت: فراگير شدن شخصيت وآثارتاليفي آيت الله جوادي آملي جهاني شده و بايد از اين منبع جوشان علمي وفقهي واخلاقي در مراكز آموزشي وتحقيقاتي كشور بيشتر بهره گيري واستفاده شود.
حجت الاسلام محمدعلي رحماني افزود: امروز بيش از هر زمان ديگري از جمله حوزه هاي علميه و مراكز آموزشي وتحقيقاتي كشور به آثار و بيانات اين عالم گرانقدر نياز دارد وبايد به سمت آثار او سوق داده شوند.
لازم به ذکر است دفتر مرجعیت علمی و دینی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در شهرستان آمل در خیابان طالب آملی، بلوار امین طبرسی، کوچه امین۱۴، روبروی حوزه علمیه امام حسن عسکری آمل واقع شده است.

اين دفتر ششمين دفتر آيت الله العظمی جوادي آملي است كه در كشور راه اندازي مي شود و پيش از اين دفتر ارتباطات مردمي اين مرجع تقليد در شهرهاي تهران ، ري ، رشت ، قم و شيراز راه اندازي شده بود. و هفتمین دفتر این مرجع تقلید به زودی در شهر یزد راه اندازی خواهد شد.

مراجعه حضوري براي رفع شبهات شرعي و ديني ، اخذ وجوهات شرعي و برنامه ريزي و اجراي امور فرهنگي و مذهبي از جمله اهداف راه اندازي اين دفاتر است.