04 09 2018 293969 بطاقة تعريف:
image
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی:

رسالت حوزه تولید اندیشه و پشتیبانی فکری از سیستم های مورد نیاز برای اداره جامعه است

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه سراسر کشور، مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه استان مازندران به میزبانی مجتمع جهانی آموزش عالی حوزوی اسراء، در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه سراسر کشور، مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه استان مازندران به میزبانی مجتمع جهانی آموزش عالی حوزوی اسراء، در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی مدیر مجتمع جهانی آموزش عالی اسراء در این مراسم در سخنانی بیان داشت: سه نوع مناسبات بین جامعه و دین قابل تعریف است؛ نخست، اینکه جامعه نسبت به دین بی اعتقاد باشد که در این شرایط بین جامعه و دین هیچ گونه مناسباتی وجود ندارد، دوم، جوامعی هستند که نسبت به دین، باور و شناخت دارند اما دین مبنای زندگی، فرهنگ، اقتصاد، سیاست و دیگر امور اداره جامعه نیست، در چنین جوامعی دین نوعا فردی و در انزواست و سوم، جوامعی هستند که با دین نسبت عمیق و گسترده دارند.

وی ادامه داد: به برکت انقلاب و مجاهدتهای امام راحل(ره) در جامعه ما نسبت بین مردم و دین یک نسبت عمیق است و مردم همه شئون زندگی خود را بر مبنای دین استوار ساخته اند که از این حیث ایران اسلامی در جهان بی نظیر است.

مدیر مجتمع جهانی آموزش عالی اسراء در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: حوزه هرگز از رسالت خود عقب نمانده است؛ رسالت حوزه تولید اندیشه و پشتیبانی فکری از سیستم های مورد نیاز برای اداره جامعه است که در این عرصه حوزه پیشتاز است و اکنون این دیگر بخش های نظام هستند که باید متوجه حوزه ها و تولیدات آن شوند و از این دستاوردها به صورت سیستماتیک بهره ببرند.

وی خاطرنشان کرد: رسالت حوزه تولید اندیشه و پشتیبانی از سیستم های مورد نیاز جامعه در بخش های مختلف است که این امر در حوزه به درستی در حال انجام است اما بسیاری از تولیدات حوزه ناشناخته و مغفول مانده است لذا دیگر بخش های نظام باید متوجه حوزه و تولیدات آن بشوند و حوزه از ناشناخته بودن خارج شود که به نظر می رسد از این نظر بخش های مدیریتی و اجرایی از حوزه ها عقب مانده اند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی در پایان با تاکید بر استقلال حوزه ها بیان داشت: استقلال حوزه ها نیازمند این است که مردم جامعه اهتمام جدی تری نسبت به پشتیبانی از حوزه ها داشته باشند تا حوزه ها بتوانند با حفظ استقلال خود در مسیر پاسخگویی به نیازهای مردم و جامعه قدم های استواری بردارند.


دیدگاه شما درباره این مطلب
أضف تعليقات