به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسراء: به همت بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و در راستای گرامیداشت تلاش خالصانه خادمین حوزه و مرجعیت، طی مراسمی از نیم قرن تلاش خالصانه حاج سید احمد رضوی، خادم مدرسه مبارکه سعادت با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمودی، مشاور عالی مرکز خدمات حوزه علمیه، حجت الاسلام و المسلمین شاهمرادی رئیس شورای فرهنگ عمومی، حجت الاسلام و المسلمین یزدانپناه مدیر اسبق مدرسه سعادت و حجت الاسلام و المسلمین دکتر جوادی آملی ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء تقدیر به عمل آمد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء در این مراسم که جمعی از اساتید و طلاب حوزه های علمیه و پژوهشگران بنیاد بین المللی اسراء نیز مشارکت داشتند، به ذکر خدمات و تلاش های حاج سید احمد رضوی، خادم مدرسه مبارکه سعادت پرداخت و اظهار داشت:
حاج سید احمد رضوی به قول حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی شاگرد و خادم مکتب قرآن بود. وی آشنا به کار خود و فردی امین بود که سالیان متمادی صادقانه به حوزه و مرجعیت خدمت کرد.
ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء ادامه داد:
تقدم تخصص بر تعهد و یا تقدم تعهد بر تخصص از مباحث سابقه دار و ریشه داری است که نظرات مختلفی درباره آن وجود دارد اما براساس آموزه های حضرت علامه جوادی آملی تخصص به عقل نظری برمی گردد و تعهد به عقل عملی برمی گردد؛ لذا تقدم یکی بر دیگری معنا ندارد، بلکه تخصص و تعهد هر دو باید در کنار هم وجود داشته باشد تا بال پرواز بشری شکل بگیرد، که حاج احمد آقای رضوی این امتیاز را داشت.
ایشان با اشاره به ویژگی های ممتاز مدرسه علمیه سعادت خاطرنشان کرد:
مدرسه علمیه سعادت در میان سایر مدارس علمیه داری خصایص و ویژگی های خاص و منحصر به فردی بود از جمله اینکه تحت اشراف دو عالم فرزانهِ فرهیخته یعنی آیت الله العظمی جوادی آملی و علامه حسن زاده آملی اداره می شد که با تدریس و آمد و شدشان در این مدرسه، سطح این مدرسه را به یک تراز والایی رسانده بود. حاج احمد رضوی در این فضا که بسیار فضای سخت و دشواری است خدمت می کرد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی در فراز پایانی سخنان خود شکل گیری فرهنگ تجلیل از خادمان و آحاد خدمتگزاران حوزه های علمیه در سراسر کشور و مراجع عظام تقلید را مورد تاکید قرار داد.