پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حجتالاسلام امیرمیثم سعیدی، مسئول امور فرهنگی، اطلاعرسانی و روابط عمومی دفتر حضرت آیتالله العظمی جوادی آملی در تهران، در گفتوگو با خبرگزاری ایکنا، تصریح کرد: آیتالله العظمی جوادی آملی دو دفتر در تهران دارند؛ یکی در میدان فلسطین که حدود پنج سال است بر پا شده و آن مکان فقط درباره احکام و دریافت خمس و وجوهات فعالیت میکند و دیگری حدود شش ماه است که در خیابان مجاهدین اسلام راه اندازی شده و علاوه بر انجام امور رایج در سایر دفاتر مراجع معظم تقلید از جمله پاسخگویی به سؤالات شرعی مردم و ارائه مشاورههای مذهبی و توزیع کتب دینی و تبلیغی بین طلاب و روحانیون و سایر اقشار فرهیخته و تحصیلکرده جامعه، به برگزاری دورههای آموزشی در حوزه سبک زندگی اسلامی ایرانی و برگزاری نشستهای قرآنی اقدام کرده است.
وی ابراز داشت: این ساختمان بهدلیل داشتن فضای حسینیه مکانی را به برگزاری کلاسهای آموزشی اختصاص داده که برگزاری دورههای آموزشی در حوزههای سبک زندگی اسلامی، برگزاری همایشهای علمی و مذهبی در دانشگاهها، برپایی نمایشگاههای عکس و جملات قصار و برگزاری کلاس تفسیر قرآن (با محوریت تفسیر تسنیم) از جمله آنها است.
حجتالاسلام سعیدی کلاسهای آموزشی را متمرکز بر تبیین نقش بانوان توصیف و اظهار کرد: بیشتر شرکتکنندگان در کارگاههای مهارتی قشر بانوان و دختران جوانی هستند که با حضور در این کلاسها مهارتهایی برای ارتباطات خانوادگی، زناشویی، آمادگی برای ازدواج، مهارتهایی برای شادزیستن و مقابله با عوامل ناامیدکننده را میآموزند.
مسئول فرهنگی دفتر آیتالله العظمی جوادی آملی بیان داشت: منابع اصلی ارائه در دوره آموزشی خوبزیستن کتاب «زن در آینه جلال و جمال» و نیز تفسیر تسنیم نوشته آیتالله العظمی جوادی آملی است که همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان پنجشنبهها از ساعت ۹ الی ۱۰:۳۰ صبح و کاملاً رایگان برقرار شده است.
وی گفت: حامد تهرانی، فوق لیسانس روانشناسی و مؤلف کتب و نیز شاگرد مکتب آیتالله العظمی جوادی آملی تدریس مباحث تخصصی در این کلاسها را عهدهدار است که بهصورت میانرشتهای مباحثی قرآنی را برگرفته از تفسیر تسنیم با نگاهی علمی در شاخههای روانشناسی تبیین میکند؛ مثل چگونگی اعتماد به نفس داشتن، فرزند پروری، توانایی جواب نه گفتن و مبارزه با تنهایی و..... اینها تمام مباحثی است که بر گرفته از دانش مکتب آیتالله العظمی جوادی آملی است که در کلاس خوب زیستن ارائه میشود.
حجتالاسلام سعیدی در پایان گفت: مبحث حکمت عبادات نیز توسط بنده در این دورههای آموزشی ارائه میشود. قصد داریم با برگزاری این کارگاهها باری از دوش مردم برداریم نه اینکه عموم فقط برای خمس و زکات سراغ دفاتر مراجع بروند هر چند اینها هم از واجبات دین است اما میخواهیم وقتی مردم یک روحانی را میبینند جذب دین شده و بگویند با مشورت یک روحانی این مشکلم حل شد؛ با توجه به اینکه در جامعه ما مکاتب منحرفی روی کار آمده امید داریم با برگزاری شایسته این دورههای آموزشی مکتب فکری اهل بیت(ع) که به حق انسانساز است؛ مغفول و مهجور نماند.