به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی، در گفت وگو با ستاد خبری بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم درخصوص دست آورد ربع قرن برگزاری نمایشگاه قرآن کریم گفت: در شبهای ماه مبارک رمضان هستیم و هیچ فرصتی مناسبتر از این زمان برای توسعه و ارتقای فرهنگ قرآنی نیست. هم دلها آماده فراگیری این معارف است و هم زمینه های انتشار این معارف فراهم است.
وی با تاکید برآنکه قرآن سرمایه کشور اسلامی است و در همه دلها جای دارد عنوان کرد: کسانی که در حوزه قرآن تلاش می کنند باید جهاتی را مراعات کنند که در اینگونه نمایشگاه ها زمینه رشد آن فراهم است.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی تصریح کرد: قرآن از عالی ترین معارف است که معارف توحیدی است. از این رو اهل معرفت و حکمت در آن حضور دارند تا هنرهای مختلف داستانی و پند و نصیحت و راه های دیگری که برای هدایت بشر است را به اجرا بگذارند. باید بدانیم که زبان قرآن، زبان هدایت است، همگانی و همیشگی است. از این رو اینگونه نمایشگاه ها می توانند زمینه فراهم آوردن حوزه همگانی و همیشگی قرآن باشند.
وی ادامه داد: گرچه قرآن معارف بسیار بلندی دارد اما زمینه فهم توده مردم و حتی جوانان، نوجوانان و کودکان را هم فراهم می کند. چنانکه آیت الله جوادی آملی می فرمایند؛ قرآن مأدوبه الهی است. در این سفره که ادبگاه است زمینه استفاده همه اقشار و انسان ها فراهم است. رسالت نمایشگاه قرآن برای آن است که فرهنگ قرآن را در همه سطوح و برای همه انسان ها فراهم سازد و باید دید که آیا کسانی که با منطق و فرهنگ قرآن آشنایی دارند قدرت انتقال این مفاهیم را برای توده های مختلف دارند یا نه! نمایشگاه ها ظرفیتی برای این کار هستند و امیدواریم ان شاالله این نمایشگاه بتواند به رسالت خود عمل کند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی جوادی آملی تصریح کرد: تا حدی به نظر می رسد نمایشگاه قرآن خوب عمل می کند و باید تجارب بسیار بزرگتری را داشته باشیم. عالی ترین مفاهیم قرآنی اکنون از جایگاه مفسران اصلی تولید می شود اما قدرت انتقال این مفاهیم به جامعه را از طریق این نمایشگاه ها باید دید.