پایگاه اطلاع رسانی اسراء: همزمان با ایام ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س)، فصل جدید فعالیت های استودیوی تلویزیونی و رادیویی بنیاد اسراء طی مراسمی با حضور حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی و جمعی از معاونین بنیاد اسراء آغاز گردید.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی ریاست بنیاد اسراء در ابتدای این مراسم در سخنانی بیان داشتند: از همه دوستانی که در بازسازی و نوسازی استودیوی تلویزیونی و رادیویی بنیاد اسراء، چه به لحاظ مسائل نرمافزاری و فکری و چه به لحاظ مسائل سختافزاری و تجهیزات، تلاشی داشتند و این مجموعه را اکنون آماده تولید ساخته اند، تشکر و سپاسگزاری میکنم.
ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء ادامه داد: دوره جدیدی که اکنون در آن وارد شدهایم، برای همه بخش های بنیاد اسراء، خصوصاً بخش رسانه، یک رونق ارزشمندی است و ما قدردان این تلاش و این نوع نگاه هستیم و بسیار جا داشت و جا دارد که با توجه به ظرفیت بنیاد اسراء و داشتن منابع فراوانی که در مباحث علوم اسلامی و انسانی در این بنیاد وجود دارد، رسانه به عنوان یک مؤلفه اصلی و اساسی در صحنه باشد و بتواند خدمت شایانی را به جامعه از این منظر ارائه کند.
وی افزود: لذا این فصل جدید را برای همه مجموعه بنیاد اسراء مبارک میدانیم و زحماتی که دوستانی که با این عزم و جزم برای رسیدن به یک مرحله دیگری از فعالیت رسانهای تلاش می کنند، قدر میدانیم تا بتوانیم بخشی از انتظار و مطالبه ای که جامعه اسلامی به لحاظ این دانشها و اندوختههای فراوان چهل سالهای که در آرشیو غنی اسراء وجود دارد را پاسخ بدهیم.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی ابراز داشت: غنای یک جامعه به لحاظ مسائل فرهنگی در همین نهادها نهفته است که امیدواریم این تلاشی که در طی این چهل سال انجام شده است و ذخائری که فراهم شده است به دست توانمند شما و اندیشه نو و تازه شما و با بهرهگیری از امکانات فنی و تجهیزات لازم به جامعه اسلامی عرضه شود.
ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء خاطرنشان کرد: توصیههای حکیمانهای که حضرت آیت الله جوادی آملی در طول این سالها داشتند؛ چه در مباحث اخلاقی چه در مباحث تربیتی چه در مباحث اجتماعی و سیاسی همه اینها برای جامعه ما بسیار لازم و مفید و کارساز است. بایستی همه اینها تبدیل بشود به برنامههایی که جامعه اسلامی بتواند از آنها استفاده کند. اینها در حد مواد اولیهای است که با توان علمی، فکری و هنری شما می تواند به جامعه ارائه بشود و جامعه اینها را مشاهده کند.
وی تاکید داشت: امروزه یک فضای جدیدی در جوامع خصوصاً جوامع اسلامی پیدا شده است و همه منتظرند ببینند که مثلاً در مباحث فرهنگی و مباحثی که به حوزه زندگی و معیشت آنها خصوصاً به مسئله سبک زندگی آنها برمیگردد را باید از چه بنیادهایی الهام بگیرند. آیت الله جوادی آملی با بهرهمندی از علوم اسلامی و دانشهای وحیانی یعنی کتاب و سنت بهترین دستآوردها را برای جامعه اسلامی بلکه جامعه بشری آماده کرده است و این هنر دوستان رسانه ای است که بتوانند اینها را به زبان و بیان رسانهای تبدیل کنند تا جامعه علمی و فکری ما از اینها برخوردار باشد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم که محصولات و تولیدات جدید رسانه ای بنیاد اسراء، ارزشمند، فاخر و مبتنی بر منابع اصیل وحیانی باشد و با بهرهمندی از کارشناسان دانشمند که با منابع و با منظومه اندیشه ای حضرت آیت الله جوادی آملی آشنایند بتوانند این حقیقت را به صورت شایسته به جامعه اسلامی ارائه کنند.
وی تاکید داشت: ممکن است یک سلسله مسائل علمی به جامعه برسد ولی باید این علم همراه با اخلاق، ادب، شرافت و کرامت انسانی باشد، اگر علم با حلم آمیخته باشد زینت پیدا میکند، بیان مولایمان علی بن ابیطالب این است که حلم زینتبخش علم است و آرامش و متانت و ادب و اخلاق و صبوری همه اینها میتواند این علم را برای جامعه دلپذیر کند؛ لذا ما بناست یک علم آمیخته با هنر به جامعه تقدیم کنیم، مطالب علمی فراوان است و میتوان از هر زبانی و قلمی برای انتشار علوم استفاده کرد ولی هنر و رسانه میتواند پذیرش جامعه را نسبت به علوم مختلف افزایش دهد.