پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی بعد از ظهر امروز در آئین کلنگزنی حوزه علمیه حجتیه که همزمان با ولادت حضرت زینب(س) در مسجد هدایت آملی پائین بازار برگزار شد، اظهار داشت: طلاب باید بیشتر از گذشته با آیات قرآن انس بگیرند زیرا کلام خدا بنیانهای اعتقادی ما را شکل میدهد و دستاوردهای علمی و اعتقادی ما را تقویت میکند.
وی با بیان اینکه خداوند قرآن را برای پیامبر اسلام فرستاد تا برای مردم تبیین و تفسیر شود، افزود: باید زمینه برای استفاده قرآن توسط اهل فکر، اندیشه و تدبیر فراهم میشد.
رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با اعلام اینکه قرآن برای مردم، توده انسانها و هدایت آنها نازل شده است، بیان کرد: فهم لطایف و آیات قرآن برای همه مردم مسیر نبوده بلکه توسط پیامبر اسلام برای آنها تبیین شد.
وی با اشاره به اینکه باید جامعهای اهل فکر، اندیشه و خلاف خرافی داشته باشیم، تصریح کرد: اگر رسانههای جامعه به دست انسانهای فکور، اندیشمند، عاقل و فهیم باشد دیگر شاهد سطح آگاهی پایین در بین مردم نخواهیم بود.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی با بیان اینکه باید جوامع از خرافه، داستانها، افسانه و فسون نجات یابند، ادامه داد: آگاهی، اندیشه و شناخت در جامعه هدفی است که خداوند برای پیامبر در تبیین و تفسیر وحی بیان کرده است.
وی با اعلام اینکه امروزه رسالت بزرگی بر دوش داریم، یادآور شد: دلالی در حوزهها باید تبدیل به دلیل، ابداع، ابتکار، خلاقیت، نوآوری و تفسیر شود و وظیفه طلاب و روحانیت فراهم آوردن دانش و تدبیر در آن است تا جامعه را فکور کرده و درک افراد را بالا بکشاند.
وی با اعلام اینکه دین اسلام اندیشههای فوقالعادهای دارد و در آن از آینده بشریت و بخشهای مختلف سخن به میان میآورد، یادآور شد: فقه باید پویا و زنده باشد و زمان و مکان در مباحث فقهی نقش بسزایی دارند.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی با اشاره به کشف حقایق دینی، شناخت مباحث، تفسیر، جهانشناسی و احکام در بخشهای مختلف، خاطرنشان کرد: نباید در زمینه حوزههای علمیه، مباحث فقهی و دینی بدون کارشناسی و بررسیهای لازم گام برداشت.
وی با اشاره به جایگاه والای فقهات و علم در شهرستان آمل، بیان کرد: این شهر دارای پیشینه و دیرینه خوبی در زمینه علم و تفسیر است زیرا قطب روحانیت، فقاهت، علم و معرفت است.
رئیس بنیاد علوم وحیانی اسراء با بیان اینکه نام دو عالم وارسته آملی در رأس شاخههای مختلف علم، اندیشه، معرفت و دیانت میدرخشد، بیان کرد: همه مردم، دستگاهها، نهادها و خیّران باید در زمینه ایجاد مراکز علمی و حوزهها به میدان بیایند و دست به دست هم دهند.
ایشان با اشاره به فعالیت مطلوب حوزه علمیه خواهران در آمل، ادامه داد: تاریخ روحانیت و فقاهت در آمل دارای تراز بالایی است.
وی خاطرنشان کرد: اگر در جامعه مشکلات و اتفاقات سوء مشاهده میشود به این دلیل است که دین و اخلاق دچار ضعف شده و منابر، کرسیهای دینی و علمی که توسط شایستگان امر دین برای بازگو کردن حقایق در بین مردم وجود دارد ضعیف شده است و وقتی نور در جامعه کم رنگ شود مردم هم از آن فاصله میگیرند.