05 07 2018 294723 شناسه:
image

برگزاری جلسه مشترك بين پژوهشگاه معارج و دبير كنگره جهاني علوم انساني اسلامي

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جلسه مشترک مسئولان پژوهشگاه علوم وحیانی معارج با دکتر عطاء الله رفیعی آتانی دبیر علمی کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی، با هدف هم اندیشی برای همكاری مشترك در زمینه تولید علوم انسانی اسلامی مبتنی بر اندیشه اصیل اسلامی، پنج‌شنبه ۱۴ تیرماه در محل این پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جلسه مشترک مسئولان پژوهشگاه علوم وحیانی معارج با دکتر عطاء الله رفیعی آتانی دبیر علمی کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی، با هدف هم اندیشی برای همكاری مشترك در زمینه تولید علوم انسانی اسلامی مبتنی بر اندیشه اصیل اسلامی، پنج‌شنبه ۱۴ تیرماه در محل این پژوهشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام رضا ملائی رئیس پژوهشکده علوم عقلی و مدیرگروه مطالعات اجتماعی اسلامی پژوهشگاه علوم وحیانی معارج، ضمن ارائه‌ی گزارشی از فعالیت‌های این مرکز، بر اهمیت فلسفه از نگاه آیت الله العظمی جوادی آملی تاکید کرد.

دکتر عطاءالله رفیعی آتانی، رئیس دبیرخانه دائمی و دبیر علمی کنگره نیز در سخنانی بیان داشت: با توجه به اهمیت دیدگاه‌های آیت الله جوادی آملی در حوزه مدیریت تحول علوم انسانی و فلسفه‌ی علوم انسانی اسلامی، نیاز است تا بیش از پیش همکاری‌های علمی دو مجموعه گسترش کمی و کیفی پیدا کند.

دکتر عطاءالله رفیعی آتانی در پایان سخنان خود، چگونگی همکاری اعضای هیئت علمی پژوهشگاه علوم وحیانی معارج در طرح‌ها و پروژه‌های دبیرخانه دائمی کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی از جمله برگزاری نشست‌های نظریه‌پردازی، ارائه‌ی مقاله در نشست فلسفه اسلامی و ارائه‌ی مقاله برای کنگره را تشریح کرد.

دبیر علمی کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی همچنین از پژوهشگاه معارج و محققین آن دعوت كرد تا در نشست علمی كه در اواخر مرداد ماه سال جاری با موضوع « فلسفه و علوم انسانی» توسط دبیرخانه كنگره برگزار خواهد شد، مشاركت فعال داشته باشند و مقالات خود را ارائه نمایند.

در این جلسه همچنین مقرر شد دغدغه ها و موضوعات علمی كه دبیر خانه كنگره علوم انسانی اسلامی با تعامل در عرصه ملی و بین الملل با آنها مواجه بوده جهت پاسخ دهی مناسب از آراء و اندیشه های متعالی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (مدظله العالی) در اختیار پژوهشگاه قرار گیرد، همچنین برنامه ریزی مناسب مشترك برای برگزاری نشست های علمی، كرسی های نظریه پردازی و تولید آثار علمی مبتنی بر مبانی اندیشه حضرت استاد (مد ظله العالی) صورت پذیرد.

بحث و تبادل نظر در مورد «فلسفه‌ی اسلامی»، «فلسفه‌ی علوم انسانی اسلامی» و «رابطه‌ی بین فلسفه و علوم انسانی» از بخش‌های دیگر این جلسه بود.


دیدگاه شما درباره این مطلب
افزودن نظرات