پایگاه اطلاع رسانی بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء، به منظور ایجاد موج خبری با هدف تسریع و تسهیل و دقت در اطلاع رسانی از آخرین بیانات ، دیدارها، دروس و پیام های حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی و همچنین آخرین اخبار مربوط به بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و مراکز وابسته به آن ایجاد گشته است و وظیفه آن اطلاع رساني در حوزه علوم ديني، با گرايش افکار و آثار معظم له در فضاي سايبري می باشد.
1. تدوين و تنظيم آثار و انديشههاي تفسيري، فقهي، فلسفي و عرفاني آيت الله جوادي آملي.
2. تبيين و معرفي روشها و مشربهاي فكري و علمي معظم له.
3. پژوهش در موضوعات و مسايل جديد با رويكرد مباني و انديشههاي آيت الله جوادي آملي.
سازمان جهانی آموزش عالی اسراء وابسته به بنیاد بین المللی علوم وحیانی إسرا با هدف ارائه اطلاعات و دسترسی سریع پژوهشگران به سامانه های آموزشی و نیز اخبار، اطلاعیه ها و معرفی آخرین برنامه ها و رویدادهای آموزش عالی اسراء راه اندازی گردیده است.
منظومه فکری آیت الله جوادی آملی به عنوان يك مرجع دينی و علمی و نیز به عنوان استاد مسلمّ و متفكرّ در حوزههای مختلف علوم اسلامی علاقمندانی در داخل و خارج از کشور دارد که به دلایل مختلف دسترسی مستقیم به مدَرس های مختلف معظم له برای آنها میسور نمی باشد. از این رو بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با راه اندازی شبکه اینترنتی اسراء به این نیاز روزافزون پاسخ داده و سعی نموده با تهیه و آماده سازی محتوای رسانه ای مناسب و با رعایت تمامی ضوابط حرفه ای تولیدات رسانه ای در سطح بین المللی به اغنای نیاز مخاطبان اقدام نماید. ادامه...
این صندوق، دارای مجوز رسمی از بانک جمهوری اسلامی ایران در سال 1398، با بهره گیری از اندیشه های آیت الله العظمی جوادی آملی درراستای توسعه و ترویج سنت نیکوی قرض الحسنه و پشتوانه مالی برای نخبگان علمی، اساتید و سایر افراد نیازمند، تاسیس و فعالیت خود به شماره 2535 آغاز نمود. این صندوق علاوه بر پرداخت وام های بدون بهره، توجه به رفع نیاز خانواده های ضعیف و نیازمند را به شکل جدی دنبال می نماید. خدمات الکترونیک در دو بستر اینترنت و همراه بانک با رعایت استانداردهای جهانی جهت تسهیل و ارتباط برخط و یکپارچه اعضاء با سیستم بانکداری از جمله خدمات صندوق است ادامه...
این مجموعه شامل ۲۲۹ جلد کتاب در موضوعهای مختلف می باشد. از جمله امکانات این نرم افزار حاشیهنویسی، مدیریت حاشیهها، یادداشتبرداری، ذخیرهسازی یادداشت در فضای ابری و موتور جستوجوی قدرتمند است ادامه...
مرکز بین المللی نشر اسراء
مرکز نشر اسراء ، ناشر اختصاصی آثار آیت الله جوادی آملی، در سال 1372 شمسی آغاز به کار نمود؛ تولید آثار مکتوب با کیفیت مطلوب و استاندارد، عرضه سریع، به موقع، با قیمت مناسب و پیشتیانی محصولات ، بستر سازی دسترسی آسان، سریع و کم هزینه مخاطبان داخل و خارج کشور به محصولات، حضور در نمایشگاه های بین المللی داخلی و خارجی از وظایف و ماموریت این مرکز می باشد.
ـ بهرهگیری از زیرساخت کمنظیر فنی و فیزیکی
ـ نظم سازمانی، شفافیت و پاسخگویی
ـ به روزآوری مداوم خطوط تولید
ـ نیــروی انســانی کـارآمـد
ـ افکار سنجی مخاطب
مرکز چاپ اسرا از ابتدای دهه هشتاد شمسی، با رویکرد فرهنگی و با توجه به رسالت خود که همانا بسط و گسترش علوم و معارف اسلامی بوده و هست، در زمینی به مساحت 3700 متر مربع و زیر بنای 2100 متر مربع با رعایت کلیه استانداردهای لازم، در استان قم، بنا گردید.
همزمان با انتشار آثار در حوزههای مذکور و به اقتضای نیاز و شرایط روز، توسعه چاپخانه از حیث فعالیتها، ماشینآلات و منابع انسانی مدنظر قرار گرفت و در همین راستا در سالهای آغازین دهه نود با استقرار ماشین آلات چاپ چهار و نیم ورقی گامی بزرگ در توسعه سخت افزاری و فعالیتی این مرکز، نه فقط در سطح استان قم بلکه در سطح کشور، برداشته شد.
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس اخلاق هفتگی خود بیان داشتند:
مکتب امام صادق است که دارد کشور را اداره ميکند
پایگاه اطلاع رسانی اسرا: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس اخلاق هفتگی خود که مقارن با ایام شهادت جانگدازامام صادق علیه الصلاه و السلام برگزار شد با عرض تسلیت شهادت...
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس اخلاق هفتگی خود بیان داشتند:
مکتب امام صادق است که دارد کشور را اداره ميکند
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس اخلاق هفتگی خود که مقارن با ایام شهادت جانگدازامام صادق علیه الصلاه و السلام برگزار شد با عرض تسلیت شهادت آن امام همام، به تشریح پاره ای از ویژگی های علمی و عملی ایشان پرداختند و فرمودند: وجود مبارک امام صادق(سلام الله عليه) که رئيس مذهب ماست، مشابه همان کار و برنامه ای را که رسول گرامي(عليه و علي آله آلاف التحيّة والثناء) در زمان خود انجام داد ، بر عهده داشته است. ایشان ادامه دادند: وجود مبارک رسول گرامي(صل الله عليه وآله و سلّم) قيام کرد، هم مشکلات محلّي و ملّي را و هم مشکلات منطقهاي را و هم مشکلات جهاني را حل کرد. همان مشکلي که وجود مبارک پيامبر داشت و مشکلگشايي که به دست رسالت رسول اکرم انجام شد، همان مشکل در زمان امام صادق(سلام الله عليه) بود و همان مشکلگشايي به دست امام صادق(سلام الله عليه) حل شد. معظم له با گستردگی مشکلات اعتقادی مردم در زمان امام ششم علیه السلام بیان داشتند: مشکلات اعتقادي مردم حجاز، مجاوران حجاز و جهان معاصر در ابتدای بعثت پیامبر اسلام، الحاد ، شرک و مشوبيّت اعتقادي و مانند آن بود؛ در عصر امام صادق(سلام الله عليه) هم همين مشکلات محلّي و ملّي از يک سو، منطقهاي از سوي ديگر و بينالمللي از سوي سوم وجود داشت. ایشان با بیان این مطلب که استقامت و پایداری امام صادق علیه السلام اصل اسلام را حفظ کرد، فرمودند: این نبود که امام صادق علیه السلام تنها حوزه علميه داشته باشد و رئيس مذهب باشد و حکم فقهي بيان کند؛ او با ملحدان از يک سو، با مشرکان از سوي ديگر، با کساني که مشوبيت اعتقادي و اخلاقي داشتند از سوي ديگر، با امويان و عباسيان از سوي ديگر به مبارزه برخواست و با ضمن معرفی نظام اسلامي با استقامت و پايداري اين نظام را حفظ کرد.
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در ادامه با اشاره به برخی از توصیه های امام صادق در اداره امور اخلاقی و اجتماعی مسلمین اظهار داشتند: از وجود مبارک امام صادق(سلام الله عليه) سؤال کردند که اينکه شما فرموديد خداي سبحان همه کارها را در اختيار بشر قرار داد «إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فَوَّضَ إِلَی الْمُؤْمِنِ أُمُورَهُ کُلَّهَا وَ لَمْ يُفَوِّضْ إِلَيْهِ أَنْ يُذِلَّ نَفْسَهُ» يعني چه؟ ایشان فرمودند: خدا به افراد اجازه نداد که خودشان را ذليل و فرومايه کنند. اگر چيزي را امضا کنند که ذلّت ملت در اوست، در حالی که دولت و ملّت و رهبري امت با اين کار مخالف هستند، بر اساس همين منش است؛ اين مکتب امام صادق است که دارد کشور را اداره ميکند. فرمود آن تعهّد، آن کنوانسيون، آن ميثاق، آن پيمان، آن «انپیتی» و آن کاري که باعث ذلّت يک مملکت است را انجام ندهيد، خدا چنين کاري را اجازه نداده است. ایشان با اشاره به پاسخ امام ششم به سوالی در خصوص معنای ذلت فرمودند: از حضرت سؤال کردند انسان خودش را ذليل کند يعني چه؟ فرمود آبروي انسان براي انسان نيست. انسان کاري بکند که «مسلوبالحيثيه» شود اين شخص معصيت کرده است! به ما گفتند آبرو، امانت الهي است؛ مثل جان، بعد فرمود راه آبروريزي و يکي از مصاديق آبروريزي و يکي از مصاديق ذلّت نفس که حرام است اين است که انسان سِمتي را قبول کند که نتواند آن را اداره کند. اگر شما ميبينيد در کشوري کسي سِمتي دارد و نميتواند آن را اداره کند اين کار ميشود معصيت. ایشان به نقل از امام صادق علیه السلام، بیان داشتند: اگر کسي مسئوليتي را قبول کرد و نميتواند آن را اداره کند، اول بايد عاقلانه بگويد من نميتوانم و بعد وقتي هم که فهميد فوراً استعفا دهد. اگر حوزوي است بخواهد تدريس کند، بايد مدرّس لايق باشد؛ اگر دانشگاهي است بخواهد استاد باشد، بايد استاد ماهر باشد و اگر مسئول سياسي، اجتماعي، اخلاقي است بايد مدير و مدبّر کارآمد باشد.