15 04 2024 2563722 شناسه:
image
حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی:

شعار فرهنگی سال جدید؛ «چیستی وحی و سهم و نقش آن در نظام های انسانی»

استاد مرتضی جوادی آملی بیان داشت: ما یک موسسه فرهنگی و علمی هستیم، باید شعار فرهنگی برای سال خودمان معین کنیم، شعار فرهنگی بنیاد اسراء را «چیستی وحی و سهم و نقش آن در نظام‌های انسانی» است

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: دیدار نوروزی کارکنان و ریاست محترم بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و مراکز وابسته امروز یکشنبه 26 فروردین 1403 در سالن همایش های بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار گردید.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی در سخنانی ضمن تقدیر از گزارش معاونین بنیاد اسراء بیان داشت: گزارش امیدبخش معاونین بنیاد اسراء، محصول تلاش علمی، عملی و مدیریتی است که جا دارد از زحمات معاونین و همچنین مدیران و کارکنان تقدیر و تشکر کنم.

رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء بیان داشت: بدون برنامه ریزی و هدفمند کردن، موفقیت امکان پذیر نیست، لذا ما امسال با توجه به راه اندازی دفتر طرح و برنامه، هیچگونه فعالیتی نخواهیم داشت مگر اینکه اول فعالیت ها و برنامه ها در نظام طرح و برنامه دیده شود و در پایان سال نیز نتایج و آثار و تبعات آن رصد شود.

استاد مرتضی جوادی آملی بیان داشت: ما یک موسسه فرهنگی و علمی هستیم، باید شعار فرهنگی برای سال خودمان معین کنیم، بدون شعار و پیش بینی علمی و فرهنگی نمی‌توانیم حرکت کنیم، ما می‌توانیم شعارساز باشیم و بر اساس شعار فرهنگی حرکت کنیم.

ایشان بیان داشت: تفکر بنیادین اومانیسم، مسیر جامعه انسانی را رقم زده ولذا بعد رنسانس، مسیر توحیدی به شدت تضعیف شده است، مبنای اومانیسم این است که جهان می‌تواند بدون ماورای طبیعت خودش را اداره کند و این خود انسان است که می‌تواند با استفاده از عقل و اندیشه‌هایش، فرهنگ و زندگی اش را سامان دهد! ما برخی از امتیازات این مکتب را نادیده نمی‌گیریم برای اینکه بشر به قدرت عقل مسلح است و این یک موهبت الهی است، اما باید بدانیم برای اداره انسان، عقل کافی نیست، بلکه عقل در کنار وحی است که شکوفا می‌شود و می تواند انسان را در همه گستره‌هایش به سعادت برساند.

استاد مرتضی جوادی آملی، شعار فرهنگی بنیاد اسراء را «چیستی وحی و سهم و نقش آن در نظام‌های انسانی» برشمرد و بیان داشت: گفتگو و عرضه اندیشه‌ها و اندیشه الهی را به صحنه آوردن و شناسایی چیستی و فلسفه وحی و نقش وحی در نظام‌های بشری موضوع ما و شعار سال ماست،اینکه وحی چه حقیقتی است و قلمرو وحی تا کجاست؟ آیا عقل می تواند در گستره وجودی خودش، خودش را تأمین کند یا خیر؟ اینها بحثهایی است که باید دنبال شود، لذا لازم است دبیرخانه‌ای در معاونت پژوهشی شکل بگیرد و آثار علمی و مقالات پژوهشی حول این موضوع با تاکید بر آراء و اندیشه حضرت آیت الله جوادی آملی، از اول اردیبهشت تا اول بهمن ماه به این دبیرخانه ارسال گردد تا پس از داوری در مجلات علمی پژوهشی منتشر گردد و به افراد برتر نیز جوایزی اهدا گردد.

در ابتدای این نشست، حجت الاسلام و المسلمین روح الهی معاون آموزش، حجت الاسلام و المسلمین عمادی معاون پژوهش، مهندس احمدی معاون فناوری اطلاعات، مهندس کوچکیان معاون رسانه، مهندس بقایی معاون اداری و پیشتیبانی و مهندس صفایی سیرت مدیر مرکز نشر گزارشی از فعالیت های سال گذشته ارائه نمودند که از جمله می توان به  راه اندازی رشته های جدید آموزشی، چاپ بیش از 20 اثر، تولید بیش از 64 هزار جلد به بازار نشر، حضور فعال رسانه ای از لحاظ کمی و کیفی در شبکه های اجتماعی و تلویزیونی اشاره کرد، همچنین در بیان برنامه های آتی به استفاده از هوش مصنوعی در بخش های آموزشی، پژوهشی و رسانه، راه اندازی رشته فلسفه و هوش مصنوعی در آموزش، چاپ بیش از 60 اثر پژوهشی،راه اندازی اسراء مدیا و نرم افزار یکپارچه آرشیو، ارزیابی مشاغل و آموزش مهارت های سازمانی، استقرار اتوماسیون جدید اداری، راه اندازی نرم افزار جامع نشر شامل تفسیر گویا، فروش اینترنتی، کتاب صوتی، مسابقه کتابخوان، ورژن جدیدی نرم افزار مرقوم، اشاره نمودند. ​​​​​​​

​​​​​​​


دیدگاه شما درباره این مطلب