پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء به همراه جمعی از معاونین این بنیاد با حضور در مرکز چاپ نشر و بسته بندی اسراء ضمن بازدید از این مجموعه در جمع مسئولین و کارکنان این مرکز به ایراد سخن پرداخت.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در سخنان خود به تبیین شاخصه های جامعه متعالی پرداخت و بیان داشت: از ویژگی های مهم جامعه فاخر و فخیم آن است که همه مولفه های آن جامعه به درستی کار می کنند. چنین جامعه ای در همه بخش های علمی و عملی مسیر درستی را طی کرده و همه اعضای آن فعال هستند.
ایشان ادامه داد: خداوند، انبیاء را برای رسیدن جامعه به این شرایط متعالی فرستاده است، تا جامعه مبدل به جامعه ای گردد که هر بخشی در آن وظایف خود را به درستی انجام می دهد. چنین جامعه ای مانند یک بدن سالم است، در یک بدن سالم هیچ عضوی بر عضو دیگر رجحان ندارد؛ در بدن انسان اگر مغز به درستی کار کند اما دست و پا غفلت کنند و فعالیت نداشته باشند و یا برعکس، این بدن یک بدن سالم نیست؛ یک جامعه سالم و متعالی نیز چنین است، در نتیجه همواره باید بررسی کنیم که آیا اعضای جامعه ما هماهنگ هستند یا خیر! آیا از مغز متفکر خود پیروی میکنند؟! آیا مغز تحلیلگری که بتواند فضای کلی جامعه و جهان را به درستی رصد کند وجود دارد یا نه؟!
ریاست بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء خاطرنشان کردند: در هر جامعه ای چه کوچک و چه بزرگ، باید همواره بررسی کنیم و این سوال را مطرح کنیم که با یک جامعه متعالی چقدر فاصله داریم. در یک جامعه کوچک مانند یک واحد صنعتی و تولیدی همین سوال به صورت جدی باید مطرح باشد. شاخص هایی مانند نظم و انضباط، اینکه چه اندازه رفاقت و صمیمیت در بین افراد یک مجموعه تولیدی وجود دارد و اینکه چقدر اعضای این جامعه برای رسیدن آن جامعه به حد متعالی هم نظر و همراه هستند؟! با علاقه کار کردن یکی از نشانه های واحد صنعتی متعالی و فرهیخته است.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود ابزار داشت: ما در دورانی به سر می بریم که مرگ سنت در فضای صنعت فرارسیده است، جامعه صنعتی سنتی با شرایط امروز تکنولوژی در واقع زندگی نمیکند، بلکه در بهترین حالت تنها زنده است. لذا ما نیازمند به کارگیری تجربه، دانش و تکنولوژی در فضای کاری خود هستیم تا به سوی جامعه ای متعالی حرکت کنیم و شرط آن این است که در یک فضای علمی و حرفهای قرار بگیریم تا بتوانیم منشا تحول در صنعت چاپ استان و کشور باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در ادامه خواستار تقویت هر چه بیشتر ارتباطات و تعاملات با مراکز صنعتی و تولیدی استان و کشور شد و اظهار داشت: باید با معرفی بهتر خود و ورود حرفه ای به حوزه بازاریابی و مشتری مداری، ارتباط با مشتری ها و فضای بازار را بیش از گذشته گسترش و توسعه دهیم.