09 08 2017 273341 شناسه:
image
آیت الله العظمی جوادی آملی بیان داشتند:

لزوم توجه هر چه بیشتر حوزه های علمیه به نهج البلاغه/ انقلابی بودن جز با نهج البلاغه ممکن نیست

پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار جمعی از اعضای دومین کنگره بین المللی سیره اهل بیت(ع) بیان داشتند: حوزه های علمیه ما باید بدانند این مقالات و کتابهایی که در خصوص حضرت امیر(ع) نوشته شده است تنها جلوه ای از حضرت امیر(ع) است اما تجلی حضرت امیر(ع) در نهج البلاغه است.

 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جمعی از اعضای دومین کنگره بین المللی سیره اهل بیت(ع) با محوریت سیره امیرالمومنین علی(ع)، با حضور در شهرستان دماوند با آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار و گزارش از روند برگزاری این همایش ارائه نمودند.

آیت الله العظمی جوادی آملی در این دیدار بیان داشتند: قرآن تاکید دارد کل عالم هستی جلوه خداوند است، اما تجلی ویژه خداوند در قرآن کریم می باشد، حوزه های علمیه ما نیز باید بدانند این مقالات و کتابهایی که در خصوص حضرت امیر(ع) نوشته شده است تنها جلوه ای از حضرت امیر(ع) است اما تجلی حضرت امیر(ع) در نهج‌البلاغه است و این در حالی است که  همین نهج‌البلاغه در حوزه های علمیه ما مهجور است.

ایشان ادامه دادند: حوزه های علمیه برای تقویت علم کلام و امامت شناسی هیچ چاره ای ندارد مگر آنکه نهج البلاغه را به صورت یک درس رسمی مانند رسائل و مکاسب، در خود داشته باشد.

معظم له با اشاره به عمق نامتنهایی شخصیت علمی و معنوی حضرت امیر علیه السلام اظهار داشتند: امامی که می گوید «سلونی قبل ان تفقدونی»  آیا زیر این آسمان دومی دارد؟ آیا جز علی علیه اسلام کسی می تواند چنین سخنی بگوید؟! همین است که وقتی بوعلی می خواهد در خصوص حضرت امیر(ع) سخن بگوید و ایشان را معرفی کند می گوید «الّذی هو بین الأصحاب کالمعقول بین المحسوس»؛ علی(ع) عقل مدینه بود و دیگران دست و پا بودند، و به راستی علی عقل جامعه انسانیت است.

آیت الله العظمی جوادی آملی اذعان داشتند: بنابر این باید «کلام» درس رسمی حوزه های علمیه شود تا بتوانیم طلابی را پرورش دهیم که باسواد باشند و بتوانند نهج‌البلاغه را بفهمند چرا که برای حفظ نظام، باید انقلاب بماند و حوزه انقلابی باشد و انقلابی بودن جز با نهج البلاغه ممکن نیست.

 


دیدگاه شما درباره این مطلب
افزودن نظرات