به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: مراسم چهلمین روز درگذشت آیت الله حسن زاده آملی از سوی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی و با حضور بیوت مراجع عظام تقلید، عالمان، فرزانگان حوزوی و دانشگاهی، شاگردان و ارادتمندان آن حکیم الهی، ۶ آبان بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد اعظمِ حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد.
آیت الله استادی سخنران این مراسم در سخنانی با اشاره به سلوک عرفانی و اخلاقی آیت الله حسن زاده آملی، اخلاص آن عالم جلیل القدر را الگویی برای طلاب حوزههای علمیه دانست.
آیت الله استادی با بیان اینکه هرچه انسان جایگاه بالای علمی داشته باشد، اما اگر تحصیل و تعلیم او برای رضای خدا نباشد، هیچ بهره و فایده ای نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم بزرگ باشیم، باید عوامل بزرگی را از اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بیاموزیم.
وی با اشاره به اخلاص کم نظیر مرحوم علامه حسن زاده آملی و توجه ایشان به مسائل معنوی، تصریح کرد: کسی که در کار و عمل خویش اخلاص داشته باشد، مراسم بزرگداشت او پیش از زمین، در ملکوت اعلی خواهد بود.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: مرحوم آیت الله حسن زاده آملی علاوه بر اخلاص در عمل، تلاش را سرلوحه فعالیتهای خود قرار داد و در تفسیر قرآن قدم برداشت و هفت رساله علمی مهم و مستقل گردآوری کرد.
وی همت و تلاش را از دیگر پایه های ترقی و تعالی انسان دانست و گفت: انسان هرچقدر هم مؤمن و مخلص باشد، اما با سستی و کاهلی نمیتواند برای دین خدا و جامعه مفید و مؤثر باشد، از این رو طلاب و فضلا باید برای تجهیز خود به علم و عمل بسیار تلاش کنند.
آیت الله استادی با بیان اینکه علامه حسن زاده آملی در تحصیل و تعلیم علوم مختلف دینی و حوزوی، بسیار پرتلاش بود و برای طلاب جوان الگویی بی نظیر است، گفت: برخی طلاب و فضلای حوزه خیلی زود خود را از استاد و تحصیل بی نیاز می دانند، در حالی که این اشتباه است.